Velkommen til oss! 

Vi følger myndighetens retningslinjer for helsevirksomheter slik at det skal være trygt å komme til vårt kontor. Det er viktig å unngå smitte, og vi ønsker å sikre at vi kan fortsette å holde kontoret åpent.  

Alle psykologene har møblert slik at vi kan opprettholde en avstand på minst 2 meter når vi snakker sammen, og vi har eget rom vi kan bruke dersom du kommer sammen med noen du ikke bor med til vanlig (husk å gi beskjed om dette i god tid). Alle psykologene tilbyr også video- eller telefonterapi til de som foretrekker det.  

Har du symptomer på luftveisinfeksjon, eller tilhører en risikogruppe, så bruker vi videoterapi inntil du har fått svar på test for Covid-19Dette gjelder også om noen du bor sammen med har symptomer på luftveisinfeksjonFår psykologen din symptomer på luftveisinfeksjon vil du få tilbud om å utsette timen, eller gjennomføre den på video/telefon. 

Vi ber om at du kommer presis til timen slik at vi unngår å være flere mennesker enn nødvendig på venterommet. Vi tilbyr dessverre ikke vann, te eller kaffe i denne perioden, så ta gjerne med deg det du ønsker til timen.  

Timer må avlyses 24 timer i forveien for å unngå fakturering, og gjerne før dersom du vet at du ikke er frisk eller har mulighet til å komme. Timer som avlyses senere enn 24 timer i forveien kan gjennomføres på video eller via telefon om du er forhindret fra å møte opp på kontoret. 

Dersom du får påvist Covid-19 i tiden etter at du har vært hos oss ber vi om at du tar kontakt slik at vi kan følge opp alle andre som har vært her i samme tidsrom 

Lurer du på noe? Ta kontakt med vår kontorleder på kontorleder@montgomery.no  eller med psykologen din, så finner vi ut av det sammen.