Velkommen tilbake!

Nå kan vi ha samtaler på kontoret igjen, og det er vi veldig glade for. Vi tilbyr selvfølgelig fremdeles video- eller telefonterapi for de som ønsker det.

Vi følger myndighetens retningslinjer for helsevirksomheter slik at det skal være trygt å komme til vårt kontor. Det er viktig å unngå smitte, og vi ønsker å sikre at vi kan fortsette å holde kontoret åpent.

Alle psykologene har møblert slik at vi kan opprettholde en avstand på minst 2 meter når vi snakker sammen. Vi trenger å få beskjed i god tid dersom du kommer til oss sammen noen du ikke bor med til vanlig.

Har du symptomer på luftveisinfeksjon eller tilhører en risikogruppe, så bruker vi videoterapi. Får psykologen din symptomer på luftveisinfeksjon vil du få tilbud om å utsette timen eller gjennomføre den på video/telefon.
Vi ber om at du kommer presis til timen slik at vi unngår å være flere mennesker enn nødvendig på venterommet.

Vi tilbyr ikke servering av drikke i denne perioden, så ta gjerne med deg en flaske vann med til samtalen.
Timer må avlyses 24 timer i forveien, og gjerne før dersom du vet at du ikke er frisk eller har mulighet til å komme.

Dersom du på et senere tidspunkt får påvist Covid-19 må du ta kontakt med oss dersom de symptomene kom mindre enn 24 timer etter at du var innom oss. 

Lurer du på noe? Ta kontakt med kontorleder (kontorleder@montgomery.no / 40852323) eller med psykologen din, få finner vi ut av det sammen.