Psykologene

Hos Montgomery møter du kloke og erfarne psykologer, med bred bakgrunn fra offentlige og private tilbud.

Alle kan søke hjelp hos, send oss en e-post på kontorleder@montgomery.no  om du ønsker time hos en av våre psykologer.

Psykologene

Hos Montgomery møter du kloke og erfarne psykologer, med bred bakgrunn fra offentlige og private tilbud.

Alle kan søke hjelp hos, send oss en e-post på kontorleder@montgomery.no om du ønsker time hos en av våre psykologer.

Hedvig Montgomery

Hedvig Montgomery er en av Norges mest anerkjente psykologer og er spesialist innen familie- og parterapi. Montgomery er deleier av praksisen Montgomery AS og står bak den internasjonalt bestselgende bokserien «Foreldremagi» som er oversatt til 23 språk. I samarbeid med Aftenposten har hun den ukentlige podcasten og A-magasinspalten Foreldrekoden. I tillegg har Montgomery lang erfaring med arbeid med TV-produksjoner og oppfølging av mennesker som opplever medieeksponering.

Arne Jørgen Kjosbakken

​​EPOST: aj@montgomery.no

Arne Jørgen er utdannet psykolog ved Universitetet i Bergen 2004, og siviløkonom ved Norges Handelshøyskole i 2001. Han er spesialist i klinisk barne- og ungdomspsykologi, og har jobbet mange år i spesialisthelsetjenesten, helsestasjon og barnevern. Arne Jørgen tilbyr terapi med barn, unge, voksne, par og familier. Han holder kurs og foredrag for ansatte i barnehager, skoler og ulike helsetjenester for barn og unge.

Johanne Thornes

​​EPOST: johanne@montgomery.no

Johanne er utdannet psykolog ved Universitetet i Oslo og har hovedfag i filosofi fra Universitetet i Bergen. Bak seg har hun også medisinstudier ved Universitetet i Tromsø. Hun holder på med videreutdanning innen emosjonsfokusert parterapi (EFT) og har tidligere arbeidet som parterapeut på familievernkontor.

Johanne tilbyr individualterapi, så vel som par- og familieterapi. Hun arbeider også med screening og oppfølging av deltakere i ulike TV-produksjoner.

Agnete Halrynjo

​​EPOST: agnete@montgomery.no

Agnete er utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo og spesialist i klinisk barne- og ungdomspsykologi, godkjent av Norsk Psykologforening. Hun har også en BA i Media and Communication Studies fra Queen Margaret University. Agnete har videreutdanning i traumebehandling og emosjonsfokusert terapi (EFT), er sertifisert DBT terapeut (dialektisk atferdsterapi) og er sertifisert i Circle of Security (COS), som er et foreldreveiledningskurs basert på nyere tilknytningsteori.

Agnete tilbyr individualterapi med ungdom og voksne, barne- og familieterapi og foreldreveiledning i tillegg til veiledning av psykologer i spesialisering. Hun jobber også med oppfølging av mennesker som opplever medieeksponering og oppfølging av deltagere i TV-produksjoner. Agnete holder kurs for foreldre, ansatte i skole- og helsesektoren og for bedrifter.

Henriette Konradsen

​​EPOST: henriette@montgomery.no

Henriette Konradsen er utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo. Hun er sertifisert i Circle of Security (COS-P) – et foreldreveiledningskurs basert på nyere tilknytningsteori. Hun har også videreutdanning i emosjonsfokusert parterapi og familieterapi (EFT). Henriette har tidligere jobbet flere år i offentlig helsevesen. Herfra har hun mye erfaring med foreldreveiledning og arbeid tett på barnehager og skoler, med veiledning av ansatte over tid.

Henriette tilbyr foreldreveiledning, parterapi, barne- og familieterapi samt individualterapi med ungdom og voksne. Hun tilbyr også kurs og foredrag, både til foreldregrupper og for ansatte på skoler og i barnehager. Henriette jobber i tillegg med oppfølging av mennesker som opplever medieeksponering og oppfølging av deltagere i TV-produksjoner.

Sindre Kvithyld Aasli

Sindre er utdannet psykolog ved Århus Universitet, og er spesialist i familiepsykologi. Sindre har tidligere arbeidet flere år i spesialisthelsetjenesten og på offentlig familievernkontor. Han er sertifisert emosjonsfokusert parterapeut. Sertifiseringen gis av ICEEFT (Institute for Excellence in Emotionally Focused Therapy) i Canada. Han er også sertifisert kursleder for Bufferkurs for par.

Sindre tilbyr parterapi, individualterapi med ungdom og voksne, barne- og familieterapi og foreldreveiledning. Han jobber også med oppfølging av mennesker som opplever medieeksponering og oppfølging av deltakere i TV-produksjoner. Sindre holder kurs for par, foreldre, ansatte i skole- og helsesektoren og for bedrifter.

Siv Irene Sørfonn

EPOST: siv_irene@montgomery.no

Siv er utdannet psykolog ved Universitetet i Oslo. Hun er spesialist i klinisk barne- og ungdomspsykologi, og har bred erfaring fra spesialisthelsetjenesten. De siste årene har hun arbeidet spesielt med gravide, og de yngste barna (0-5år) og deres foreldre. Siv har videreutdanninger i arbeid med samspill og tilknytning. Hun er sertifisert i Circle of Security (COS) og videreutdanninger i traumebehandling. Hun tilbyr foreldreveiledning, terapi for barn, unge og voksne.

Marianne Ahlsen

EPOST: marianne@montgomery.no

Marianne er utdannet psykolog ved universitetet i Oslo 2013, og har siden spesialisert seg i dynamisk klinisk voksenpsykologi. Hun har jobbet mange år i spesialisthelsetjenesten, både i poliklinikk med voksne og barn, og med døgnbehandling for familier og par. Hun har diverse kurs innenfor familieterapi, traumeterapi og generelle angstlidelser. Marianne tilbyr individualterapi med ungdom og voksne, barne- og familieterapi, parterapi og foreldreveiledning. I tillegg tilbyr hun veiledning av psykologer i spesialisering. Hun arbeider også med screening og oppfølging av deltakere i ulike TV-produksjoner.

Ragnhild Spjelkavik Østergaard

​​EPOST: ragnhild@montgomery.no

Ragnhild er psykologspesialist i klinisk barne- og ungdomspsykologi, og har videreutdanning i emosjonsfokusert terapi (EFT) for voksne. Hun har bred kompetanse innen foreldreveiledning med særlig forankring innen nyere tilknytningsteori og emosjonsfokusert teori (bl.a. COS og EFST). Hun har også videreutdanning innen EMDR (traumebehandling) for både voksne og barn. Ragnhild har lang erfaring fra spesialisthelsetjenesten, helsestasjon og Oslohjelpa.

Ragnhild tilbyr individualterapi med ungdom og voksne, barne- og familieterapi, og foreldreveiledning. Hun jobber også med oppfølging av mennesker som opplever medieeksponering, og deltagere i TV-produksjoner. Ragnhild tilbyr veiledning til psykologer i spesialisering og holder kurs både for foreldre og profesjonelle som jobber med barn og unge.

Daglig leder

Dilani Vamapahan

MOBIL: 920 49 693
​​EPOST: kontorleder@montgomery.no

På prosjekt

Bjørn Bratteberg

Psykolog Bjørn Bratteberg er utdannet ved profesjonssstudiet I psykologi ved NTNU. Han har I tillegg videreutdanning I kognitiv terapi. Han har bred klinisk erfaring med angstlidelser som sitt spesialfelt. Han er ansatt I Forsvaret, der han I tillegg til behandling jobber med seleksjon, undervisning, forebygging og rådgivning. Han har I tillegg flere års erfaring fra arbeid med rus og avhengighetsproblematikk. Bjørn Bratteberg er også sertifisert mindfulness-instruktør.

Jobber deltid for Montgomery AS med oppfølging av deltagere i TV-produksjoner.

Tove Helene Edvardsen

Tove er utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo. Hun har omfattende erfaring både innenfor organisasjons- og arbeidspsykologi og klinisk psykologi. Hun jobber med individualterapi og coaching, såvel som kurs, foredrag og støtte i organisatoriske kartlegginger og prosesser.

​Jobber deltid for Montgomery AS med oppfølging av deltagere i TV-produksjoner.

Rolf Kristensen

Utdannet psykolog i 2002. Ferdig spesialist i klinisk voksenpsykologi våren 2009. Arbeider nå ved Enhet for spiseforstyrrelser ved Follo DPS.
Jobber deltid for Montgomery AS med oppfølging av deltagere i TV-produksjoner.

Bård Greve

Psykologspesialist Bård Greve er utdannet ved profesjonssstudiet i psykologi ved UiO. Han har i tillegg videreutdanning i kognitiv terapi og EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing). Han har bred klinisk erfaring. Han er ansatt i Forsvaret, der han i tillegg til behandling jobber med seleksjon, undervisning, forebygging og rådgivning. Han har i tillegg flere års erfaring utarbeidelse av spesialisterklæringer i hovedsak knyttet til utredning av posttraumatisk stresslidelse, PTSD. Bård Greve er også sertifisert mindfulness-instruktør. Jobber deltid for Montgomery AS med oppfølging av deltagere i TV-produksjoner.