Foreldrekurs i Trygghetssirkelen

Hva er det viktigste du som forelder gjør i løpet av en barndom?

Alle foreldre drømmer om å gi barna sine et best mulig utgangspunkt for livet når de en gang skal klare seg selv. Men veien dit kan være lang. Som forelder er du dømt til å føle deg utilstrekkelig fra tid til annen. Når det er ditt barn som hylskriker i butikken, og du ikke vet hvordan du skal få slutt på det, er det lett å føle seg liten. Det samme gjelder når barnet smører maten utover svigerforeldrenes fine duk, og du kjenner de kritiske blikkene hvile på deg. Eller når 11-åringen bare trekker seg unna, og du ikke får kommet til for å hjelpe. Det kommer dager der man som forelder føler seg ganske liten og mislykket. I dette kurset fokuserer vi på hvordan være god nok forelder. Å være god nok er å håndtere situasjoner der du føler deg liten – uten å ødelegge forholdet mellom deg og barnet ditt. I trygghetssirkel-kurset får du hjelp til å vite hvordan du kan håndtere slike situasjoner, og til å vite hvordan hjelpe barnet ditt med følelser eller situasjoner det strever med.

På kurset lærer du blant annet:

  • Hvordan hjelpe barnet til å utvikle god selvfølelse?
  • Hva gjør jeg når barnet mitt oppfører seg utfordrende?
  • Hvordan sette grenser, men samtidig bevare godheten?
  • Hva gjør jeg når jeg selv blir sint, sliten og frustrert?
  • Hvordan reparerer jeg med barnet mitt når jeg har blitt for sint?

Kurset gir foreldre felles forståelse for hva barnet deres trenger, og hvordan møte barnet på en effektiv og god måte i vanskelige situasjoner.

Kurset går over 7 ganger og vil vare 1,5 time hver gang. På hver samling ser vi videopptak av andre foreldre og barn. Dette gjør det mer konkret hva man kan gjøre selv hjemme. I gruppen bestemmer du selv hvor mye du vil dele fra egne erfaringer. Kurset passer for alle – foreldre og par, for skilte par som ønsker å samarbeide om barnet sitt, for de som er alene-forelder, eller for deg som jobber med barn og ønsker å lære mer om hva barn trenger.

For spørsmål angående kurset kan du kontakte oss på kontorleder@montgomery.no

 

Velkommen til oss på kurs!

PRAKTISK INFORMASJON:

KURSHOLDER
Henriette Konradsen

KURSSTART
Kontakt oss for ønske om kurs

Kurset går over 7 samlinger à 1,5 time i gruppe, eller 75 min dersom kurset er individuelt.

STED
Oscars Gate 20, 0352 Oslo eller digitalt

PRIS I GRUPPE
Enkeltbillett: 743,- pr gang, totalt 5200,- for alle 7 gangene.

Parbillett: 1129,- pr gang, totalt 7900,- for alle 7 gangene.

PRIS INDIVIDUELT
Avtales på forespørsel

Foreldrekurs i Trygghetssirkelen

Hva er det viktigste du som forelder gjør i løpet av en barndom?

Alle foreldre drømmer om å gi barna sine et best mulig utgangspunkt for livet når de en gang skal klare seg selv. Men veien dit kan være lang. Som forelder er du dømt til å føle deg utilstrekkelig fra tid til annen. Når det er ditt barn som hylskriker i butikken, og du ikke vet hvordan du skal få slutt på det, er det lett å føle seg liten. Det samme gjelder når barnet smører maten utover svigerforeldrenes fine duk, og du kjenner de kritiske blikkene hvile på deg. Eller når 11-åringen bare trekker seg unna, og du ikke får kommet til for å hjelpe. Det kommer dager der man som forelder føler seg ganske liten og mislykket. I dette kurset fokuserer vi på hvordan være god nok forelder. Å være god nok er å håndtere situasjoner der du føler deg liten – uten å ødelegge forholdet mellom deg og barnet ditt. I trygghetssirkel-kurset får du hjelp til å vite hvordan du kan håndtere slike situasjoner, og til å vite hvordan hjelpe barnet ditt med følelser eller situasjoner det strever med.

På kurset lærer du blant annet:

  • Hvordan hjelpe barnet til å utvikle god selvfølelse?
  • Hva gjør jeg når barnet mitt oppfører seg utfordrende?
  • Hvordan sette grenser, men samtidig bevare godheten?
  • Hva gjør jeg når jeg selv blir sint, sliten og frustrert?
  • Hvordan reparerer jeg med barnet mitt når jeg har blitt for sint?

Kurset gir foreldre felles forståelse for hva barnet deres trenger, og hvordan møte barnet på en effektiv og god måte i vanskelige situasjoner.

Kurset går over 7 ganger og vil vare 1,5 time hver gang. På hver samling ser vi videopptak av andre foreldre og barn. Dette gjør det mer konkret hva man kan gjøre selv hjemme. I gruppen bestemmer du selv hvor mye du vil dele fra egne erfaringer. Kurset passer for alle – foreldre og par, for skilte par som ønsker å samarbeide om barnet sitt, for de som er alene-forelder, eller for deg som jobber med barn og ønsker å lære mer om hva barn trenger.

For spørsmål angående kurset kan du kontakte oss på kontorleder@montgomery.no

 

Velkommen til oss på kurs!

PRAKTISK INFORMASJON:

KURSHOLDER
Henriette Konradsen

KURSSTART
Kontakt oss for ønske om kurs

Kurset går over 7 samlinger à 1,5 time i gruppe, eller 75 min dersom kurset er individuelt.

STED
Oscars Gate 20, 0352 Oslo eller digitalt

PRIS I GRUPPE
Enkeltbillett: 743,- pr gang, totalt 5200,- for alle 7 gangene.

Parbillett: 1129,- pr gang, totalt 7900,- for alle 7 gangene.

PRIS INDIVIDUELT
Avtales på forespørsel