Frokostmøte: Trygghet og grensesetting. Hvordan møte barnets behov?

Noen ganger er det enkelt å være forelder. Barnet legger seg, sover natten gjennom, spiser greit, kler på seg osv. Men så er det alle disse andre gangene. Barn som ikke sover, barn som ikke spiser, barn som krangler, barn som hyler – det er også en del av det å oppdra.  Så hva gjør du når du er på vei hjem fra barnehagen og barnet slår seg fullstendig vrang i full offentlighet, på bussen? Eller når du har dårlig tid om morgenen og barnet ikke vil på skolen? Eller når det er leggetid og kroppen din verker av søvnmangel, mens ettåringen helst vil stå og slå hodet i sprinklene? På dette frokostseminaret vil du få svar på spørsmål som dette, og gi deg som forelder påfyll til hvordan stå i den krevende foreldre-rollen. Svarene på disse spørsmålene vil hjelpe deg til å se hvordan du samtidig kan hjelpe barnet ditt til å styrke selvfølelsen, og vite hva som bidrar i utvikling av god selvfølelse.

Seminaret vil gi deg hjelp til å:

 • Forstå barnet ditt bedre
 • Hjelpe barnet ditt med følelser
 • Hjelpe barnet til god selvfølelse
 • Vite hva du skal gjøre når barnet oppfører seg utfordrende
 • Vite hva du kan gjøre når du selv blir sint, sliten og frustrert
 • Vite hvordan reparere med barnet mitt når jeg har blitt for sint?

Som forelder vil du ha nytte av å bare gå på dette seminaret – eller bruke det som en introduksjon til den fulle kursrekken om Trygghetssirkelen som går over 7 ganger à 1,5 time. Frokostseminaret gir deg påfyll og inspirasjon, mens Trygghetssirkel-kurset gir deg muligheten til å jobbe med de endringene du ønsker i din egen familie, både når det handler om håndtering av følelser og det å hjelpe barnet til god selvfølelse.

Frokostseminaret er for alle – foreldre og par, aleneforeldre, skilte par som ønsker å samarbeide om barnet sitt eller for deg som jobber med barn og ønsker å lære mer om hva barn trenger. Kommer dere sammen som foreldre, gir frokostseminaret en mulighet til å bygge en felles forståelse for barnet dere har, og de utfordringene hun eller han møter i hverdagen.

 

For spørsmål angående seminaret kan du kontakte daglig leder på dilani@montgomery.no

KURSHOLDER
Psykolog Henriette Konradsen

Dato og tid:

Januar 2022: 19. januar klokken 09.99 – 10.30

HVOR
Kurset holdes i våre lokaler i Bogstadveien 27B

PRIS
399,- for enkeltbillett
550,- for parbillett

Påmelding - kurs i januar

Vil du vite mer om trygghetssirkelen (COS-P) se: www.folkom.no/barn

Frokostmøte: Trygghet og grensesetting. Hvordan møte barnets behov?

Noen ganger er det enkelt å være forelder. Barnet legger seg, sover natten gjennom, spiser greit, kler på seg osv. Men så er det alle disse andre gangene. Barn som ikke sover, barn som ikke spiser, barn som krangler, barn som hyler – det er også en del av det å oppdra.  Så hva gjør du når du er på vei hjem fra barnehagen og barnet slår seg fullstendig vrang i full offentlighet, på bussen? Eller når du har dårlig tid om morgenen og barnet ikke vil på skolen? Eller når det er leggetid og kroppen din verker av søvnmangel, mens ettåringen helst vil stå og slå hodet i sprinklene? På dette frokostseminaret vil du få svar på spørsmål som dette, og gi deg som forelder påfyll til hvordan stå i den krevende foreldre-rollen.

Seminaret vil gi deg hjelp til å:

 • Forstå barnet ditt bedre
 • Hjelpe barnet ditt med følelser
 • Vite hva du skal gjøre når barnet oppfører seg utfordrende
 • Vite hva du kan gjøre når du selv blir sint, sliten og frustrert
 • Vite hvordan reparere med barnet mitt når jeg har blitt for sint?

Som forelder vil du ha nytte av å bare gå på dette seminaret – eller bruke det som en introduksjon til den fulle kursrekken om Trygghetssirkelen som går over 7 ganger à 1,5 time. Frokostseminaret gir deg påfyll og inspirasjon, mens Trygghetssirkel-kurset gir deg muligheten til å jobbe med de endringene du ønsker i din egen familie.

Frokostseminaret er for alle – foreldre og par, aleneforeldre, skilte par som ønsker å samarbeide om barnet sitt eller for deg som jobber med barn og ønsker å lære mer om hva barn trenger. Kommer dere sammen som foreldre, gir frokostseminaret en mulighet til å bygge en felles forståelse for barnet dere har, og de utfordringene hun eller han møter i hverdagen.

 

For spørsmål angående seminaret kan du kontakte daglig leder på dilani@montgomery.no

KURSHOLDER
Psykolog Henriette Konradsen

Dato og tid:

Januar 2022: 19. januar klokken 09.99 – 10.30

HVOR
Kurset holdes i våre lokaler i Bogstadveien 27B

PRIS
399,- for enkeltbillett
550,- for parbillett

Påmelding - kurs i januar

Vil du vite mer om trygghetssirkelen (COS-P) se: www.folkom.no/barn