Frokostmøte om trygghetssirkelen (COS-P)

Her vil du få hjelp til å:

  • Forstå barnet ditt bedre
  • Vite hva du skal gjøre når barnet oppfører seg utfordrende
  • Vite hva du kan gjøre når du selv blir sint, sliten og frustrert

Som forelder vil du ha nytte av å bare gå på denne samlingen – eller bruke det som en introduksjon til den fulle kursrekken som går over 7 ganger à 1,5 time. Samlingen gir deg påfyll og inspirasjon, mens trygghetssirkelkurset gir deg muligheten til å jobbe med de endringene du ønsker i din egen familie.

KURSHOLDER
Psykolog Henriette Konradsen

Tidspunkt:
Onsdag 25. november kl 09.00 – 10.30

 

HVOR
Kurset holdes i våre lokaler i Bogstadveien 27b

PRIS
450,- pr person

Påmelding

GENERELL KURSINFORMASJON
Alle er velkommen – foreldre og par, aleneforeldre og skilte par som ønsker å samarbeide om barnet sitt. Kommer dere sammen som foreldre, gir samlingen en mulighet til å bygge en felles forståelse for barnet dere har, og de utfordringene hun eller han møter i hverdagen.

Vil du vite mer om COS-P: www.folkom.no/a-vaere-forelder

Frokostmøte om trygghetssirkelen (COS-P)

Her vil du få hjelp til å:

  • Forstå barnet ditt bedre
  • Vite hva du skal gjøre når barnet oppfører seg utfordrende
  • Vite hva du kan gjøre når du selv blir sint, sliten og frustrert

Som forelder vil du ha nytte av å bare gå på denne samlingen – eller bruke det som en introduksjon til den fulle kursrekken som går over 7 ganger à 1,5 time. Samlingen gir deg påfyll og inspirasjon, mens trygghetssirkelkurset gir deg muligheten til å jobbe med de endringene du ønsker i din egen familie.

KURSHOLDER
Psykolog Henriette Konradsen

Tidspunkt:
Onsdag 25. november kl 09.00 – 10.30

 

HVOR
Kurset holdes i våre lokaler i Bogstadveien 27b

PRIS
800,- pr person
1 200,- for par

Påmelding

GENERELL KURSINFORMASJON
Alle er velkommen – foreldre og par, aleneforeldre og skilte par som ønsker å samarbeide om barnet sitt. Kommer dere sammen som foreldre, gir samlingen en mulighet til å bygge en felles forståelse for barnet dere har, og de utfordringene hun eller han møter i hverdagen.

Vil du vite mer om COS-P: www.folkom.no/a-vaere-forelder