Frokostmøte om tenåringer

De fleste foreldre opplever at det å få en tenåring i huset innebærer mer bekymring enn før. Tenåringen skifter ofte venner, skole, interesser og oppdager mange nye fristelser – noe som gjør at foreldrerollen endrer seg både mye og raskt. Det kan være vanskelig å opprettholde ok stemning og god dialog.

Denne samlingen vil gi deg hjelp med:

  • Å forstå hvordan hjelpe og rettlede tenåringen – og beholde kontakten når den trengs som mest
  • Hvordan forholde seg til at ungdommen bare trekker seg unna, og tilbringer all tid på rommet eller ute?
  • Hvordan forholde seg til all avvisning og svingende humør, uten å miste kontakt med tenåringen sin?
  • Hvordan støtte tenåringen til å få bedre selvfølelse og til å håndtere skole, venner og fritidsaktiviteter?

Som forelder vil du ha nytte av å bare gå på denne samlingen – eller bruke det som en introduksjon til den fulle kursrekken som går over 4 samlinger à 2 timer. Denne samlingen gir deg påfyll og inspirasjon, mens tenåringskurset gir deg muligheten til å jobbe med de endringene du ønsker i din egen familie.

KURSHOLDERE
Camilla Henning og Henriette Konradsen, som begge er psykologer hos Montgomery AS

Tidspunkt:
Onsdag 2.september kl 08.30 – 10.00

 

HVOR
Samlingen holdes i våre lokaler i Bogstadveien 27b

PRIS
800,- pr person
1 200,- for par

Påmelding 2.september

GENERELL KORSINFORMASJON
Samlingen er for alle – foreldre og par, aleneforeldre og skilte par som ønsker å samarbeide om barnet sitt. Kommer dere sammen som foreldre, gir samlingen en mulighet til å bygge en felles forståelse for barnet dere har, og de utfordringene hun eller han møter i hverdagen.

For spørsmål om kurset kan du kontakte psykolog Camilla Henning på camilla@montgomery.no

Frokostmøte

De fleste foreldre opplever at det å få en tenåring i huset innebærer mer bekymring enn før. Tenåringen skifter ofte venner, skole, interesser og oppdager mange nye fristelser – noe som gjør at foreldrerollen endrer seg både mye og raskt. Det kan være vanskelig å opprettholde ok stemning og god dialog.

Denne samlingen vil gi deg hjelp med:

  • Å forstå hvordan hjelpe og rettlede tenåringen – og beholde kontakten når den trengs som mest
  • Hvordan forholde seg til at ungdommen bare trekker seg unna, og tilbringer all tid på rommet eller ute?
  • Hvordan forholde seg til all avvisning og svingende humør, uten å miste kontakt med tenåringen sin?
  • Hvordan støtte tenåringen til å få bedre selvfølelse og til å håndtere skole, venner og fritidsaktiviteter?

Som forelder vil du ha nytte av å bare gå på denne samlingen – eller bruke det som en introduksjon til den fulle kursrekken som går over 4 samlinger à 2 timer. Denne samlingen gir deg påfyll og inspirasjon, mens tenåringskurset gir deg muligheten til å jobbe med de endringene du ønsker i din egen familie.

KURSHOLDERE
Camilla Henning og Henriette Konradsen, som begge er psykologer hos Montgomery AS

Tidspunkt:

Onsdag 2.september kl 08.30 – 10.00

 

HVOR
Samlingen holdes i våre lokaler i Bogstadveien 27b

PRIS
800,- pr person
1 200,- for par

Påmelding 2.september

GENERELL KORSINFORMASJON
Samlingen er for alle – foreldre og par, aleneforeldre og skilte par som ønsker å samarbeide om barnet sitt. Kommer dere sammen som foreldre, gir samlingen en mulighet til å bygge en felles forståelse for barnet dere har, og de utfordringene hun eller han møter i hverdagen.

For spørsmål om kurset kan du kontakte psykolog Camilla Henning på camilla@montgomery.no