14. april: Webinar om søskenkrangling

Velkommen til webinar om søskenkrangling med vår psykolog Henriette Konradsen!

Å ha et søsken er en fantastisk gave, men samtidig kan det skape veldig mange krevende situasjoner for deg som forelder. Noen ganger finner du barna hylende mens de tviholder på samme leke eller krangler om hvem som skal få den største isen, andre ganger må du steppe inn når eldstemann tilsynelatende slår den yngste uprovosert eller så har du slitne barn som begge gråter og vil bli båret. I dette webinaret gir Henriette deg verktøy til å håndtere disse situasjonene på en smidig måte.

Temaer Henriette vil snakke om:

  • Hva skjer i hjernen ved søskenkrangling
  • Hvordan møte søskenkranglingen effektivt og samtidig bygge selvfølelsen til barnet
  • Hvordan legge til rette for at barna lettere samarbeider og kan være snille mot hverandre

Webinaret holdes 14. april fra 09:00 til 10:00. Det blir mulighet til å stille spørsmål underveis, og etter foredraget. Webinaret passer for foreldre eller voksne i omsorgsrollen for barn mellom 2 til 13 år. For spørsmål angående webinaret kan du kontakte Henriette Konradsen på henriette@montgomery.no.

Du er varmt velkommen!

KURSHOLDER
Henriette Konradsen, psykolog hos Montgomery AS

Tidspunkt:
Onsdag 14. april 09.00-10.00

PRIS
Ordinær pris: 250,- pr person

Earlybird-pris: 150,- per person (innen 1. mars)

Påmelding her:

GENERELL KURSINFORMASJON
Alle er velkommen – foreldre og par, barnehageansatte, aleneforeldre og skilte par som ønsker å samarbeide om barnet sitt. Kommer dere sammen som foreldre, gir dette en mulighet til å bygge en felles forståelse for hvordan dere kan sammen håndtere søskenkrangling.

14. april: Webinar om søskenkrangling

Velkommen til webinar om søskenkrangling med vår psykolog Henriette Konradsen!

Å ha et søsken er en fantastisk gave, men samtidig kan det skape veldig mange krevende situasjoner for deg som forelder. Noen ganger finner du barna hylende mens de tviholder på samme leke eller krangler om hvem som skal få den største isen, andre ganger må du steppe inn når eldstemann tilsynelatende slår den yngste uprovosert eller så har du slitne barn som begge gråter og vil bli båret. I dette webinaret gir Henriette deg verktøy til å håndtere disse situasjonene på en smidig måte.

Temaer Henriette vil snakke om:

  • Hva skjer i hjernen ved søskenkrangling
  • Hvordan møte søskenkranglingen effektivt og samtidig bygge selvfølelsen til barnet
  • Hvordan legge til rette for at barna lettere samarbeider og kan være snille mot hverandre

Webinaret holdes 14. april fra 09:00 til 10:00. Det blir mulighet til å stille spørsmål underveis, og etter foredraget. Webinaret passer for foreldre eller voksne i omsorgsrollen for barn mellom 2 til 13 år. For spørsmål angående webinaret kan du kontakte Henriette Konradsen på henriette@montgomery.no.

Du er varmt velkommen!

KURSHOLDER
Henriette Konradsen, psykolog hos Montgomery AS

Tidspunkt:

Onsdag 14. april 09.00-10.00

 

PRIS
Ordinær pris: 250,- pr person

Earlybird-pris: 150,- per person (innen 1. mars)

Påmelding her:

GENERELL KURSINFORMASJON
Alle er velkommen – foreldre og par, barnehageansatte, aleneforeldre og skilte par som ønsker å samarbeide om barnet sitt. Kommer dere sammen som foreldre, gir dette en mulighet til å bygge en felles forståelse for hvordan dere kan sammen håndtere søskenkrangling.