Dette er samlingen for deg som har vært på kurs i trygghetssirkelen (COS-P) tidligere. Samlingen er for alle, uansett hvor du har gått på kurs, eller hvor lenge siden det er. Samlingen skal gi deg en oppfriskning av temaene i kurset og verktøyene du fikk, og kanskje mest av alt mulighet til å snakke med andre foreldre og oss kursholdere.

 

Det blir fokus på spørsmål dere stiller – for eksempel:

  • Hvordan hjelper jeg barnet mitt med vanskelige følelser?
  • Hvordan får jeg oss alle ut av huset om morgenen uten at vi bare blir sinte og harde?
  • Hva gjør jeg når barnet mitt gruer seg så mye til noe at han bare går i lås?
  • Hva trenger barnet mitt hvis hun slår eller gjør dumme ting mot andre barn?
  • Hvordan roer jeg meg selv slik at jeg klarer og være fast, men god med barna mine?

 

Vi vet at det å dele egne erfaringer er nøkkelen til å kunne bruke verktøyene i praksis. Temaene kan være de samme du jobbet med da du gikk på kurset, eller det kan være nye utfordringer som har meldt seg. Livet står aldri stille, og barna våre vokser og møter nye ting de skal mestre eller tåle, med vår hjelp. Du vil få hjelp til å bruke alt du har lært i den hverdagen du har med barna dine nå.

Samlingen foregår digitalt og varer i 1,5 time. For spørsmål angående samlingen kan du kontakte daglig leder på dilani@montgomery.no

Du er varmt velkommen!

KURSHOLDER
Psykolog Henriette Konradsen v/Montgomery AS

Dato: 
4. mai 2022 09.00-10.30

HVOR
Zoom, alle deltagere får tilsendt link

PRIS
249,-

Påmelding her

Dette er samlingen for deg som har vært på kurs i trygghetssirkelen (COS-P) tidligere. Samlingen er for alle, uansett hvor du har gått på kurs, eller hvor lenge siden det er. Samlingen skal gi deg en oppfriskning av temaene i kurset og verktøyene du fikk, og kanskje mest av alt mulighet til å snakke med andre foreldre og oss kursholdere.

 

Det blir fokus på spørsmål dere stiller – for eksempel:

  • Hvordan hjelper jeg barnet mitt med vanskelige følelser?
  • Hvordan får jeg oss alle ut av huset om morgenen uten at vi bare blir sinte og harde?
  • Hva gjør jeg når barnet mitt gruer seg så mye til noe at han bare går i lås?
  • Hva trenger barnet mitt hvis hun slår eller gjør dumme ting mot andre barn?
  • Hvordan roer jeg meg selv slik at jeg klarer og være fast, men god med barna mine?

 

Vi vet at det å dele egne erfaringer er nøkkelen til å kunne bruke verktøyene i praksis. Temaene kan være de samme du jobbet med da du gikk på kurset, eller det kan være nye utfordringer som har meldt seg. Livet står aldri stille, og barna våre vokser og møter nye ting de skal mestre eller tåle, med vår hjelp. Du vil få hjelp til å bruke alt du har lært i den hverdagen du har med barna dine nå.

Samlingen foregår digitalt og varer i 1,5 time. For spørsmål angående samlingen kan du kontakte daglig leder på dilani@montgomery.no

Du er varmt velkommen!

KURSHOLDER
Psykolog Henriette Konradsen v/Montgomery AS

Dato: 
4. mai 2022 09.00-10.30

HVOR
Zoom, alle deltagere får tilsendt link

PRIS
249,-

Påmelding her